INFO:

Der optages elektronisk journal med dit samtykke, som opdateres ved hvert besøg. For at få det bedste ud af behandlingen, vil det være godt, at få ordnet sine fødder hver 4-8 uge, alt afhængig af den enkeltes fødder. Der følger selvfølgelig altid gode råd og vejledning med Hos Tanja.

FODBEHANDLING:

En fodbehandling består af et lækkert afslappende fodbad, beskæring af hård hud samt slibning, klipning samt oprensning og slibning af negle, og evt. behandling af ligtorne, vorter, neglesvamp og hælrevner. Alt afsluttes med en lækker gang fodmassage med creme.

BØJLEBEHANDLING:

Bøjle behandling af nedgroede negle med en lille speciel fremstillet bøjle i metal, som skånsomt retter neglen op. Jeg fremstiller bøjlen individuelt, så den passer præcis til dig…

1 bøjle i forbindelse med en fodbehandling                                          kr. 100

Tilpasning af allerede påsat bøjle uden fodbehandling                    kr. 150

Tilpasning af allerede påsat bøjle i forbindelse med fodbehandling gratis.

PARAFFIN.

Paraffin er en mineralsk olie som er flyende ved varme og voksagtig når det bliver koldt. Paraffinbad lindre gigtsmerter, da varmen går ind i muskler og led og samtidig øger blodcirkulationen. Paraffin er god mod ru, tør og sprækket vinter hud, psoriasis og eksem. Behandlingen startes med en fodbehandlingf, herefter smøres de i nærende creme og sænkes i den varme paraffin, til der dannes et tykt lag ca. 3 gange.. Efterfølgende pakkes fødderne i plastposer og frotéfutter, for at paraffinen kan virke i dybden i ca. 15 min.  Der afsluttes med let og behagelig massage med lækker creme.

CND SHELLAC.

Lakering med original CND Shellac og hærdning, negleolie og alt afsluttes med en lækker gang fodmassage med creme. Original CND Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater, dermed er shellac meget allergivenlig. Shellac er super holdbart, ingen ridser og afskalninger og helt tør når du forlader klinikken.

Fjernelse af shellac                                                      kr 75.

Fjernelse af shellac i forbindelse med ny lakering gratis.